Lørenveien_73-012

Norsk Gjenvinning til Parallell

 
Norges største leverandør av gjenvinnings- og miljøtjenester, Norsk Gjenvinning, flytter inn på Parallell i løpet av vinteren 2021.
 

– Vi er veldig fornøyde med å få Norsk Gjenvinning som leietaker på Parallell. Norsk Gjenvinning og Skanska deler tydelige og ambisiøse bærekraftsmål og vi ser frem til å ønske dem velkommen til nye lokaler i november, sier administrerende direktør i Skanska Næringseiendom, Synnøve Lyssand Sandberg.

 

Samlokalisering i attraktivt område

 

Norsk Gjenvinning samlokaliserer flere enheter i bygget. Både beliggenhet og byggets fasiliteter var avgjørende i valget av nye kontorlokaler.

 

– Vi gleder oss til å flytte inn i nye lokaler som både er tett på vår operasjonelle drift, men også med nærhet til offentlig kommunikasjon. Det var viktig for oss at bygget ligger i et attraktivt område, med nye og fine fasiliteter i et bygg som er preget av bærekraftige løsninger, noe jeg tenker er som hånd i hanske for oss i Norsk Gjenvinning. Vi tror kontorlokalene vil bidra til at vi har fornøyde medarbeidere som blir glade av å komme på jobb. I tillegg vil det bidra til at vi klarer å tiltrekke oss flere flinke folk, som vil være med å skape gode løsninger i en sirkulær økonomi, sier COO i Norsk Gjenvinning-konsernet, Bjørn Arve Ofstad.