Løren T-banestasjon med urbant miljø, inkludert butikker, kafeer, treningssenter og hotell i nabolaget.

Midt i en 
levende bydel

Løren og Hasle er et dynamisk og urbant nabolag. Her finner du alt fra butikker og serveringssteder som blomstrer til treningssentre og hotell.

5 min.

til Økern T-banestasjon

Et variert og attraktivt tilbud

I nærområdet til Parallell er alt tilrettelagt for å kombinere byliv, jobbliv og familieliv. Her finner du et bredt utvalg av handel og servicetilbud som restauranter, matbutikker, blomsterbutikk, treningssentre og hotell.
 

Parallell ligger midt i en av Oslos nyeste bydeler, tett på HasleLinje med kjøpesenter, hotell og et godt serveringstilbud, samt Løren med kultur, handel, hotell og servering.

 

Nærområdet huser mange kjente merkenavn som Telia, Atea, Securitas, Cowi, Redd Barna, Orange Business Service, Aller Gruppen, Arribatec m.fl.

Enkel adkomst

Parallell ligger 5 minutter fra det kollektive knutepunktet Økern. Herfra tar det kun 10 minutter til Oslo sentrum med t-banen. Bygget er også lett tilgjengelig og meget godt synlig fra Ring 3/E6 og Østre Aker vei.
 • T-bane
  T-bane
  Økern, Løren og Hasle t-bane.
  Linje 4 og 5 fra Økern.
 • Buss
  Buss
  Gode bussforbindelser i alle retninger.
 • Flybuss
  Flybuss
  Flybussekspressen tar deg til Oslo Lufthavn på 40 minutter.
Kart over Løren-området som fremhever nærliggende fasiliteter, inkludert T-banestasjonen, butikker, og rekreasjonsaktiviteter.

Her har vi en ny og levende bydel med kafeer og spisesteder, i tillegg til en god kantinerestaurant i første etasje. Og ikke minst denne takterrassen, som ingen har maken til!

– Leietaker på Parallell

Oslos nye bydel

Få minutters gange fra Parallell kommer nye Økern sentrum med mål om å bli et nytt bysentrum i Oslo. Det satses stort og bredt i det som om få år vil være et livlig område både på dag- og kveldstid. 

Utover nye hjem, arbeidsplasser og alt du kan tenke deg av handel og servicetilbud, planlegges det kulturopplevelser som kino og bibliotek, et mangfoldig idretts- og aktivitetstilbud, grøntområder og møteplasser. 

 

Områdene Løren, Økern og Hasle er en del av Hovinbyen, en spennende og klimasmart byutvidelse hvor gange, sykkel og kollektivtransport vil være de enkleste og mest attraktive måtene å ferdes på.

Hvorfor-parallell(10)

Stort torg med sitteplasser, parkour og grøntarealer

Et koselig nabolag

Kaffebrenneriet på Løren

Kaffebrenneriet på Løren

Et bilde som viser gatelivet i nabolaget, med fremheving av den lokale stemningen og urbant liv.

Treningssenter på Løren

Flere gode treningstilbud i nabolaget

Smilende jente som lager kaffe på en av de nærliggende kaféene.

Peer Gynt-parken på Løren

Peer Gynt-parken