Parallell - Fair til Parallell

Nytt finansselskap på plass på Parallell

 

Fire år er gått siden nykommeren Fair gikk ut i markedet for å gjøre inkassobransjen mer rettferdig. Nå leier de en hel etasje i Parallell på Løren for å takle veksten.

Christian Aandalen er CEO i betalingsselskapet Fair Group, og kommer inn i den romslige, grønne foajéen i Parallell på Løren med blikket løftet mot den romslige takhøyden.

 

– Fint sted, ikke sant? Det skal bli godt å komme på plass!

 

Nå er det like før Aandalen og Fair-kollegene flytter inn i 14. etasje i det nye landemerket på Løren. Selv om selskapet fremdeles regnes som nykommere i bransjen, har gründerne lang erfaring fra sektoren de nå vil revolusjonere:

 

– Navnet Fair sier jo noe om våre verdier: Vi skal ikke være et selskap som er urimelige mot de som skylder penger. Vi gi folk muligheter til å løse saken sin til en lavere kostnad enn andre inkassoselskaper, og vi belønner de som betaler så fort de kan. Det gjør også at våre kunder får oppgjør raskere, fordi vi gjør det så enkelt som mulig for folk å løse sakene sine, forteller Christian Aandalen.

– Nå er vi der vi vil være

 

– Vi har leid oss inn i hele 14. etasje, fordi vi er et vekstselskap med store ambisjoner – og vil sikre at vi har den plassen vi vil trenge på lang sikt. Dette er vårt kontorlokale nummer fire siden 2018, men nå trenger vi ikke bruke tid på å lete videre. Nå er vi der vi vil være.


– Hva var de viktigste faktorene bak valget av Parallell?

 

– For oss traff dette blink på både kvalitet, pris, skalerbarhet – og med de riktige naboene i bygget. Her får vi en fleksibel avtale med plass til å vokse og ta hele etasjen gradvis i bruk. Ikke minst er det fantastisk for oss å komme til et helt nytt bygg og få vår egen etasje. Men like viktig er det at vi havner tett på andre selskaper som er midt i scaleup-fasen. Det er et pluss å kunne dele erfaringer og drøfte slike utfordringer med andre.

For oss traff dette blink på både kvalitet, pris, skalerbarhet – og med de riktige naboene i bygget.

– Christian Aandalen

Når Fair flytter inn i 14. etasje, får de den romslige takterrassen rett utenfor sine egne lokaler om de vil stikke ut og kjenne sola i ansiktet og nyte utsikten over byen og Oslofjorden.

 

Panoramautsikt og topp inneklima

 

– Her er det nydelig utsikt fra terrassen, men vi får faktisk den samme utsikten inne, der vi har panoramavinduer hele veien og topp inneklima – med frisk luft og behagelig temperatur året rundt.

Mange av Fairs ansatte bor i sykkelavstand fra Løren, og de er svært fornøyd med valget av ny kontoradresse.

– Syklistene blant oss fikk stjerner i øya da de kom hit, og så at det er sykkelvask, egen garderobe og sikker parkering inne. Dette var helt annet nivå enn de andre sykkelparkeringene vi hadde sett.

Christian bor selv på Lillestrøm, og de dagene hvor han velger bilen så kan han ta av E6 rett før køen mot sentrum stopper opp, og komme rett inn til Løren via Ring 3.

parallell-fair-7X6A0317
Fair ser frem til å nyte utsikten fra Parallell
Viser at dette er et nabolag i vekst


– Her har vi også gangavstand til to t-banestasjoner, så det er enkelt å komme hit kollektivt. Og det at vi har to nye hoteller rett i nabolaget, viser jo at Løren er et område i vekst, sier Aandalen og peker ut over nabolaget vi nå ser på fra terrassen i 14. etasje. Bak et vindu i etasjen over banker en nabo på vinduet og hilser. Det er Christoffer Herheim i Optio Incentives.

Christian Aandalen ler.

– Der har du faktisk han som fikk oss på tanken!

For Aandalen og Fair var det nemlig et annet vekstselskap som fikk Parallell til å dukke opp på radaren.

– Jeg så på LinkedIn at Christoffer delte nyheten om at Optio valgte å flytte til Parallell. Og jeg visste at de gjør svært grundig research før de velger noe som helst – så dermed ble jeg interessert. Og nå blir vi altså naboer!