Lørenveien_73-188

Bravida flytter til Parallell: – Et bærekraftig valg


Bravida sikter seg inn på nullutslipp både for seg selv og kundene sine innen 2045. Dermed ble Parallell på Løren et naturlig valg av nye kontorlokaler.

Norges ledende leverandør av installasjon- og servicetjenester innen elektro, rør og ventilasjon flytter i desember 2022 inn i Parallells 13. etasje på Løren. For Bravida var både miljø- og helseprofilen til bygget avgjørende i valget av nye lokaler for det norske hovedkontoret.

– På Parallell får vi gode og arealeffektive lokaler med flotte lysforhold, skreddersydd etter våre behov. Men like viktig er det at bygget også innfrir strenge klimakrav og drives etter en helhetlig tenking rundt bærekraft, inkludert helse og velvære. Det betyr mye for oss, sier administrerende direktør i Bravida Norge, Tore Bakke.


– Vi må vise vei

Bravida har forpliktet seg til et langsiktig mål om å være klimanøytrale innen 2045, slik at kundene deres også kan være det.

– Når vi bistår våre egne kunder med bærekraftige løsninger, må vi også vise vei og omstille vår egen virksomhet. Dette stiller høye krav til bærekraft også for kontorlokalene våre, og vi har sett på nært hold hvor seriøst Skanska arbeider på dette feltet, sier Bakke.

Han ser fram til å flytte inn i lokaler som ikke bare har redusert klimafotavtrykk, men også tar hensyn til en rekke fysiske og mentale faktorer rundt arbeidsmiljøet.

På Parallell får vi gode og arealeffektive lokaler med flotte lysforhold, skreddersydd etter våre behov.

– Tore Bakke

Et bygg som gir mer overskudd


– Det at Parallell også er WELL-sertifisert, betyr at alle de viktige faktorene som påvirker arbeidsmiljøet er ivaretatt: det handler blant annet om luft, vann, ernæring, lys, bevegelse, termisk komfort, mental helse og lydforhold. Nå får vi et bygg som bidrar aktivt til mer overskudd i arbeidshverdagen.

Bravida har om lag 3 000 ansatte i Norge, og kontorlokaler på 30 ulike steder rundt i landet. Selskapet installerer og vedlikeholder anlegg for energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet, og er godt kjent med Parallell og Skanska fra før.

– Bravida har ikke bare stått for VVS-installasjoner på Parallell, de deler også våre tydelige klimamål og er en god samarbeidspartner for Skanska. Da er det ekstra hyggelig å også kunne ønske dem velkommen som leietaker, forteller Synnøve Lyssand Sandberg i Skanska Næringseiendom.

Bravida Tore Bakke-015
Tore Bakke og Bravida ser fram til å flytte inn i lokaler som ikke bare har redusert klimafotavtrykk, men også tar hensyn til en rekke fysiske og mentale faktorer rundt arbeidsmiljøet.
En god prosess hele veien

Tore Bakke i Bravida deler begeistringen, og ser nå fram til å fylle 13. etasje i Parallell sammen med sine kolleger. 1. desember flytter de fra dagens lokaler på Linderud, og kommer tre kilometer nærmere Oslo sentrum.

– Dette har vært en god prosess hele veien, og vi er spesielt fornøyde med at Skanska hele tiden har vært så løsningsorienterte. Vi gleder oss til å komme på plass, og ikke minst til å kunne nyte den nye utsikten!

 

Les mer om Bravidas reise fra tomt betongskall til spesialdesignet kontorløsning på Skanska Næringseiendoms nettsider.